Συνέδρια - Εκθέσεις

Συνέδρια - Εκθέσεις (78)

Το ραντεβού του εμπορίου και της βιομηχανίας με την αγορά παροχής υπηρεσιών , εμπορευματικών μεταφορών και εξοπλισμού Αποθήκης, θα αποτελέσει η νέα έκθεση της O.MIND CREATIVES «LOGISTICS & TRANSPORTS THESSALONIKI EXPO», που θα διεξαχθεί στον χώρο της , στο Διεθνές εκθεσιακό κέντρο της Θεσσαλονίκης – ΔΕΘ, στις 11-13 Απριλίου 2024.

Read more...

Με 300 εκθέτες από 8 χώρες ξεκινά στις 30 Σεπτεμβρίου και διαρκεί έως 2 Οκτωβρίου η 9 η Διεθνής Έκθεση για Εφοδιαστική Αλυσίδα – Logistics & Επαγγελματικά Οχήματα στο Metropolitan Expo στα Σπάτα.

Read more...

Ιδιαιτέρως δυναμικά κινείται και εφέτος η διοργάνωση των πολύ-συνεδρίων LOGI.C events που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της έκθεσης Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo». Από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου, εκθέτες και επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν 12 διαφορετικά LOGI.C events, σε 2 παράλληλες συνεδριακές αίθουσες, με ένα πλούσιο συνεδριακό πρόγραμμα που έχει επιμεληθεί το SC&L magazine και για το οποίο έχουν συνεργαστεί πάνω από 15 συλλογικοί φορείς και σύμβουλοι επιχειρήσεων.

Read more...

Το Supply Chain Institute, με την επιστημονική υποστήριξη της Planning, διοργανώνει το 3ο ημερήσιο Συνέδριο Logistics, την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023, στο ξενοδοχείο GRAND PALACE HOTEL στην Θεσσαλονίκη.

Read more...

H ψυχρή Εφοδιαστική Αλυσίδα δίνει ραντεβού με προμηθευτές, λύσεις και πελάτες τον ερχόμενο Νοέμβριο, μεταξύ 12-14, στο Metropolitan Expo για την έκθεση MDF Expo, με ένα παράλληλο πρόγραμμα εκδηλώσεων που θα αφορούν ζητήματα που απασχολούν τους εμπλεκόμενους στην αλυσίδα τροφίμων και τα food logistics.

Read more...

Σε μια περίοδο έντονων ανακατατάξεων στο «κάδρο» των διεθνών εφοδιαστικών αλυσίδων, με συνεχή disruptions στις διαδικασίες παραγωγής, στους όγκους παραγγελιών, στον τρόπο διαμεταφοράς των φορτίων, αλλά και στις ενεργειακές ανάγκες, ο τομέας της εφοδιαστικής αλυσίδας έρχεται αντιμέτωπος με νέες προκλήσεις και βγαίνει νικητής!

Read more...

«Logistics & CUSTOMER SERVICE for Positive Customer Experience» είναι το θέμα του διαδικτυακού συνεδρίου που διοργανώνεται στις 18 Μαΐου από το SUPPLY CHAIN INSTITUTE και την PLANNING. 

Read more...

Τη δεύτερη ημέρα του συνεδρίου, Τετάρτη 11 Μαΐου, η ακαδημαϊκή ομάδα του τμήματος Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας, εντρυφεί στην έννοια του Smart Port. Τι επίπεδο υπηρεσιών logistics απαιτούν τα έξυπνα λιμάνια; 

Read more...

 

Το e-Logistic Portal, ένα ιδιαίτερα χρηστικό εργαλείο, που θα δίνει πρόσβαση σε μια μεγάλη βάση δεδομένων και πληροφοριών για θέματα της εφοδιαστικής αλυσίδας, παρουσιάζει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο πλαίσιο διαδικτυακής εκδήλωσης, που θα λάβει χώρα στις 28 Μαρτίου, μεταξύ 3:00 μ.μ. και 4:00 μ.μ.

Read more...

“From Warehouse to Customers: An Event about Supply Chain & E-commerce” Το Inefan διοργανώνει Online Event με θέμα “From Warehouse to Customers: An Event about Supply Chain & E-commerce” την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022 και ώρα 18:00. 

Read more...

Σελίδα 1 από 6

Newsletter

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφτείτε στο newsletter μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνείστε μαζί μας για  οποιαδήποτε πληροφορία.

  • ΤΗΛ: +30 23510.20940
  • ΦΑΞ: +30 23510.47860