Επιχειρηματικά Νέα

Επιχειρηματικά Νέα (133)

Συνολικά για εφέτος στελέχη από τον κλάδο των logistics εκτιμούν ότι θα προστεθούν περίπου 200.000 τ.μ. νέων αποθηκευτικών χώρων στην ελληνική αγορά

Read more...

Τα τελευταία δύο χρόνια πραγματοποιήθηκαν επενδύσεις ύψους 200 εκατ. ευρώ στους χώρους logistics

Read more...

Οι χώροι αποθήκευσης και διανομής, δηλαδή τα logistics είναι από τους λιγοστούς τομείς της αγοράς ακινήτων που έλαμψαν εν μέσω πανδημίας. Η εξήγηση κρύβεται στο γεγονός ότι η έκρηξη του ηλεκτρονικού λιανεμπορίου, που ήρθε για να μείνει, ανέδειξε εμφατικά τη χρησιμότητα των αποθηκών.

Read more...

Η Amazon, ο αμερικανικός γίγαντας των marketplaces, που τον περασμένο Σεπτέμβριο ήταν ο 5ος πιο δημοφιλής ιστότοπος παγκοσμίως, «σκανάρει» εδώ και καιρό, σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος», την περιοχή του Θριασίου για τη δημιουργία κέντρου αποθήκευσης και διανομής.

Read more...

Στη δημιουργία νέου logistics center, το οποίο θα εξυπηρετεί αποκλειστικά τις ανάγκες της αλυσίδας Intersport, προχωρεί ο όμιλος Φουρλή.

Read more...

Στις ταχύτατες αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στην ελληνική αγορά των logistics και στις κινήσεις που επιχειρεί η Foodlink προκειμένου να εκμεταλλευθεί το νέο περιβάλλον 

Read more...

 

Στρατηγικό χαρακτήρα αναμένεται να λάβει η συνεργασία της Pasal Development με τη ΝΟΕ Μεταλλικές Κατασκευές, έναν από τους μεγαλύτερους «παίκτες» στον τομέα της ανάπτυξης και διαχείρισης υποδομών logistics στην ευρύτερη περιοχή του Ασπροπύργου. 

Read more...

Σε μία από τις μεγαλύτερες στρατηγικές συνεργασίες της τελευταίας περιόδου στην Ελλάδα, με καταλυτικό ρόλο στην ενίσχυση των «πράσινων» υποδομών και επενδύσεων μέσω της παροχής μπαταριών λιθίου, συμμετέχει η Sunlight, μέλος του Ομίλου Olympia, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Read more...

Ισχυρά αντισώματα λόγω και της ιδιωτικοποίησης των δύο μεγάλων λιμανιών της χώρας επιδεικνύουν τα logistics παρά την έξαρση της πανδημίας, με τις επενδύσεις σε χώρους αποθήκευσης και διανομής να συνεχίζονται. 

Read more...

Newsletter

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφτείτε στο newsletter μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνείστε μαζί μας για  οποιαδήποτε πληροφορία.

  • ΤΗΛ: +30 23510.20940
  • ΦΑΞ: +30 23510.47860