Επιχειρηματικά Νέα

Επιχειρηματικά Νέα (133)

Σταθερά προχωρά η διαδικασία συγκέντρωσης στον κλάδο των Logistics στην Ελλάδα, όπου όπως αναφέρεται από αναλυτές, μπορεί να αποτελέσει “λοκομοτίβα” ανάπτυξης της εθνικής οικονομίας, ένεκα της γεωγραφικής θέσης της χώρας.

Read more...

 

Διευρύνει το αποτύπωμά της και την παρουσία της στον κλάδο των logistics στη Νοτιοανατολική Ευρώπη η Streem Global AE, με την εξαγορά σύγχρονης εγκατάστασης logistics στη Βόρειο Ελλάδα.

Read more...

Σταθεροποιητικά κινήθηκαν τα μεγέθη της Würth Hellas το 2023. Σύμφωνα με τη διοίκηση της εταιρείας, στο 11μηνο του 2023 οι πωλήσεις εμφάνιζαν αύξηση της τάξης του 4,7%, στα €43,85 εκατ., ενώ την ίδια περίοδο τα κέρδη προ φόρων διαμορφώνοντας σε €1,63 εκατ. από €1,68 το αντίστοιχο διάστημα του 2022.

Read more...

 

Στην ίδρυση εταιρείας logistics προχώρησε πριν από λίγες ώρες η οικογένεια Αραμπατζή. Η εκ Βορείου Ελλάδος ορμώμενη επιχειρηματική οικογένεια γνωστή για τις ζύμες της ίδρυσε χθες Δευτέρα την εταιρεία Αραμπατζής Υπηρεσίες Logistics ΑΕ με αρχικό μετοχικό κεφάλαιο 25.000 ευρώ, διάρκεια 50 έτη και αντικείμενο τις υπηρεσίες μεταφοράς με διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού (logistics), άλλες υπηρεσίες αποθήκευσης, υπηρεσίες αποθήκευσης υπό ψύξη, υπηρεσίες συγκέντρωσης και διανομής εμπορευμάτων.

Read more...

Η BOX NOW, η καινοτόμος ελληνική start-up, αναδείχθηκε ως η «Κορυφαία Logistics Tech Startup» της χρονιάς στην απονομή των Startupper Awards 2023. Το βραβείο της κατηγορίας Logistics απονεμήθηκε στην BOX NOW για τα νέα πρότυπα και τις καινοτόμες λύσεις που εισήγαγε για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας και της ακρίβειας στη διαχείριση των αλυσίδων εφοδιασμού.

Read more...

 

 

Παρά το κύμα αυξήσεων στην ενέργεια τα τελευταία χρόνια, μόλις το 14% των εταιρειών χρησιμοποιεί μεθόδους εξοικονόμησης ενέργειας.

Read more...

Αμείωτο παραμένει το επενδυτικό ενδιαφέρον για την αγορά των logistics. Παρά την αύξηση του κόστους χρήματος, η δυναμική του κλάδου εξακολουθεί να μαγνητίζει Έλληνες και ξένους επενδυτές και να κινητοποιεί σχέδια περαιτέρω ανάπτυξης.

Read more...

Ο τομέας των Logistics (Μεταφορά και Αποθήκευση) κατέγραψε τη μεγαλύτερη αύξηση εγγραφών νέων επιχειρήσεων στην Ελλάδα κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2023, σύμφωνα με στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας.

Read more...

Άνθηση γνωρίζει ο τομέας των logistic centers στη χώρα καθώς συνεχίζονται οι επενδύσεις σε νέα logistics centers σε όλη την Ελλάδα με πολλές περιοχές της χώρας μετατρέπονται σε κόμβους στον τομέα της αποθήκευσης και της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Read more...

 

  Eπενδύσεις της τάξης των €60 εκατ. περίπου, έχουν υπαχθεί στις διατάξεις του Αναπτυξιακού Νόμου τον τελευταίο μήνα και αφορούν στον κλάδο των logistics. Από αυτές τις επενδύσεις, αρκετές πραγματοποιούνται από εταιρείες του F&B τομέα, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι κάποιες αφορούν σε νεοσύστατες επιχειρήσεις.

Read more...

 

Σελίδα 1 από 10

Newsletter

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφτείτε στο newsletter μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνείστε μαζί μας για  οποιαδήποτε πληροφορία.

  • ΤΗΛ: +30 23510.20940
  • ΦΑΞ: +30 23510.47860