Αναπτυξιακά Θέματα

Αναπτυξιακά Θέματα (117)

Τις έξι σημαντικότερες προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει ο κλάδος των logistics τα επόμενα χρόνια, αλλά και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που έχει η Ελλάδα, ώστε να μετεξελιχθεί με αποφασιστικότητα σε διαμετακομιστικό και εμπορικό κέντρο της Νοτιοανατολικής Ευρώπης...

Read more...

 

Εξαιρετικά αισιόδοξη πορεία καταγράφηκε και το 2022 στα Logistics, τόσο σε επίπεδο ζήτησης όσο και σε επίπεδο αξιών, καθώς ο κλάδος αναδεικνύεται ο μεγάλος ωφελημένος της πανδημίας.

Read more...

Το Τμήμα Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας στην Κατερίνη, ένα τμήμα με ιδιαίτερη εκπαιδευτική εξωστρέφεια, επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Read more...

Εμπορευματικός πόλος διεθνούς εμβέλειας διεκδικεί με αξιώσεις να γίνει η Θεσσαλονίκη καθώς μπαίνουν τα θεμέλια για να δημιουργηθεί κέντρο Logistics στην πόλη με το πρώην στρατόπεδου Γκόνου να παίρνει το πράσινο φως, μετά από χρόνια ακινησίας.Αν γίνει πράξη το μεγαλεπήβολο εγχείρημα που φιλοδοξεί να βάλει για τα καλά τη Βόρεια Ελλάδα στον μεταφορικό χάρτη.

Read more...

Οι προοπτικές ανάπτυξης των ελληνικών logistics και εμπορευματικών μεταφορών και συνεπακόλουθα οι παθογένειες τους αναδείχτηκαν κατά τις εργασίες του 24ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Εφοδιαστικής Αλυσίδας της Ελληνικής Εταιρείας Logistics (EEL) 

Read more...

 

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Πρόταση στον Υφυπουργό Παιδείας, κ. Άγγελο Συρίγο, για ίδρυση προπτυχιακού ξενόγλωσσου τμήματος στο Τμήμα Εφοδιαστικής Αλυσίδας«Στο εξαιρετικό και διαρκώς αναπτυσσόμενο Τμήμα Εφοδιαστικής Αλυσίδας (Logistics), που έχει επιτύχει μια μοναδική διασύνδεση με την αγορά εργασίας, θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τους φοιτητές του τμήματος, για την τοπική κοινωνία και οικονομία της Κατερίνης, αλλά και για την ευρύτερη περιοχή, η δημιουργία ενός προπτυχιακού ξενόγλωσσου τμήματος».

Read more...

Την έδρα Logistics Center, που θα αποτελέσει την πύλη εισόδου των προϊόντων της Σαουδικής Αραβίας προς εξαγωγή στην Ευρώπη, όπως ζήτησε ο πρίγκιπας διάδοχος της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν στην πολύ πρόσφατη επίσκεψή του στην Ελλάδα, θα παλέψει να κερδίσει η Θεσσαλονίκη με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Εξαγωγέων.

Read more...

«Θερμά συγχαρητήρια στη Διοίκηση και το διδακτικό προσωπικό του Τμήματος Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας – Logistics, με έδρα την Κατερίνη, που για ακόμα μια χρονιά κάλυψε το σύνολο των θέσεων εισαγωγής.

Read more...

Ο τομέας των Μεταφορών και Logistics γνώρισε δραστικές μεταβολές και ανακατατάξεις κατά την τελευταία δεκαετία και καθ' όλη τη διάρκεια της πανδημίας. Ενάντια στις πιθανότητες, ο κλάδος παρουσιάζει σημαντική ανάπτυξη και μετασχηματισμό. 

Read more...

Μεγάλη απορρόφηση έχουν οι απόφοιτοι του Τμήματος Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας του Διεθνούς  Πανεπιστημίου Ελλάδος μιας και το αντικείμενο  σπουδών  του Τμήματος αντικατοπτρίζει τις μεγάλες ανάγκες της αγοράς σε εξειδικευμένα στελέχη σε όλο τον κλάδο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας , όπως οι μεταφορές, Εθνικές και Διεθνείς, η διαχείριση αποθεμάτων μέσα από πληροφοριακά συστήματα, οι προμήθειες, τα ναυτιλιακά logistics, τα δίκτυα διανομών από βιομηχανικές και εμπορικές επιχειρήσεις.

Read more...

 

Σελίδα 1 από 9

Newsletter

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφτείτε στο newsletter μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνείστε μαζί μας για  οποιαδήποτε πληροφορία.

  • ΤΗΛ: +30 23510.20940
  • ΦΑΞ: +30 23510.47860