Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις (1027)

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016 08:07

ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ. ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΆΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

 

ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σύμφωνα με απόφαση του Συμβουλίου ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας στην εξεταστική του Ιουνίου όλοι οι φοιτητές  από το 9οεξάμηνο και άνω μπορούν να εξεταστούν σε όλα τα μαθήματα που έχουν παρακολουθήσει σε προηγούμενα εξάμηνα . Για να γίνει αυτό θα πρέπει οι φοιτητές ΝΑ ΤΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ  ΤΩΡΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ.

Οι δηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από 27 έως 31  Μαΐου  που θα ΞΑΝΑ ανοίξει το σύστημα ηλεκτρονικής γραμματείας για τελευταία φορά.

ΠΡΟΣΟΧΗ οι  φοιτητές που δεν θα κάνουν δήλωση και δώσουν μαθήματα δεν θα περαστούν οι βαθμοί τους σε καμιά περίπτωση.

Επίσης για τη συμμετοχή σε εξετάσεις εργαστηρίου παλαιότερων εξαμήνων θα πρέπει οι φοιτητές να αναγράφουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στην κόλλα τους και το εξάμηνο που το έχουν παρακολουθήσει για να ελεγχθούν οι παρουσίες και να περαστεί βαθμός.

Από τη Γραμματεία

Τρίτη, 24 Μαΐου 2016 06:22

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΑΡΙΝΟ 2015-2016

ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 18/5/2016 ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΛΟΓΩ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

 

 

Σας ενημερώνουμε ότι η  ορκωμοσία του Τμήματος Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού  θα πραγματοποιηθεί στις 30/6/2016 ημέρα  Πέμπτη  και ώρα 12:00μ.μ. στο Αμφιθέατρο  του  Τμήματος Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού  .

Οι σπουδαστές που πρόκειται να πάρουν μέρος στην ορκωμοσία πρέπει: 

  1. Να καταθέσουν αίτηση για την ορκωμοσία μέχρι 10/6/2016. Καμία αίτηση δε θα γίνει δεκτή μετά την ημερομηνία αυτή.
    (Όσοι έχουν κάνει αίτηση και έχουν ανακηρυχθεί πτυχιούχοι δεν χρειάζεται να κάνουν εκ νέου αίτηση)
  2. Να βρίσκονται την ημέρα της ορκωμοσίας στις 10.30 π.μ. στη Γραμματεία του Τμήματος
  • Να επιστρέψουν τη φοιτητική τους ταυτότητα (πάσο)
  • Να συμπληρώσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
  • Να πληρώσουν  10 Ευρώ (όποιος επιθυμεί  )για τον πάπυρο. 

Όσοι δε μπορούν να καταθέσουν την αίτηση και τα απογραφικά του Γραφείου Διασύνδεσης στη Γραμματεία υπάρχει η δυνατότητα να κάνουν αίτηση ορκωμοσίας μέσω email στη δ/ση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . 

 Όσοι δεν πρόκειται να παραστούν στην ορκωμοσία να ενημερώσουν τη Γραμματεία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) μέχρι  1-6- 2016_.

                                                                                   

                                                   Από τη  Γραμματεία

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σύμφωνα με απόφαση του Συμβουλίου ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας στην εξεταστική του Ιουνίου όλοι οι φοιτητές  από το 9ο εξάμηνο και άνω μπορούν να εξεταστούν σε όλα τα μαθήματα που έχουν παρακολουθήσει σε προηγούμενα εξάμηνα . Για να γίνει αυτό θα πρέπει οι φοιτητές ΝΑ ΤΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ  ΤΩΡΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ.

Οι δηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από 20 έως  22  Μαΐου  που θα ανοίξει το σύστημα ηλεκτρονικής γραμματείας

ΠΡΟΣΟΧΗ οι  φοιτητές που δεν θα κάνουν δήλωση και δώσουν μαθήματα δεν θα περαστούν οι βαθμοί τους σε καμιά περίπτωση.

Επίσης για τη συμμετοχή σε εξετάσεις εργαστηρίου παλαιότερων εξαμήνων θα πρέπει οι φοιτητές να αναγράφουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στην κόλλα τους και το εξάμηνο που το έχουν παρακολουθήσει για να ελεγχθούν οι παρουσίες και να περαστεί βαθμός.

Από τη Γραμματεία

Θέμα: «Πρόσθετη Εξεταστική Χειμερινού και Εαρινού εξαμήνου ακ. έτους 2015-2016»

Αρ. Απόφασης Συνέλευσης: 2/1/14-01-2015

1. Σύμφωνα με το Άρθρο 6, Παράγραφος 3 της ΠΝΠ (ΦΕΚ Α 184/30-12-2015):  «Οι φοιτητές που περάτωσαν την κανονική φοίτηση, η οποία ισούται με τον ελάχιστο αριθμό των αναγκαίων για την απονομή του τίτλου σπουδών εξαμήνων, σύμφωνα με το Ενδεικτικό Πρόγραμμα Σπουδών, έχουν τη δυνατότητα να εξεταστούν στην εξεταστική περίοδο του χειμερινού και του εαρινού εξαμήνου του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους 2015−2016 σε όλα τα μαθήματα που οφείλουν, ανεξάρτητα εάν αυτά διδάσκονται σε χειμερινό ή εαρινό εξάμηνο». 

2. Κατά τη διαμόρφωση των προγραμμάτων της εξεταστικής των περιόδων Ιανουαρίου και Ιουνίου 2016 σε όλα τα Τμήματα του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας θα πρέπει να συμπεριληφθούν και τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου στην  τρέχουσα εξεταστική και του χειμερινού εξαμήνου κατά την εξεταστική του Ιουνίου, με τις ακόλουθες διευκρινήσεις:

α. Δικαίωμα συμμετοχής στην πρόσθετη εξεταστική έχουν οι φοιτητές μετά και το 8ο εξάμηνο των σπουδών τους, δηλαδή  έχουν ολοκληρώσει το 8ο και βρίσκονται στο 9ο και πλέον εξάμηνο, με την προϋπόθεση να έχουν δηλώσει έστω και μία φορά σε προηγούμενα εξάμηνα τα μαθήματα στα οποία προσέρχονται να εξεταστούν.

β. Εισηγητές των θεμάτων στα εξεταζόμενα μαθήματα της πρόσθετης εξεταστικής είναι οι διδάξαντες το μάθημα. Εφόσον οι διδάξαντες τα μαθήματα ανήκουν στο έκτακτο εκπαιδευτικό προσωπικό και έχουν σήμερα εργασιακή σχέση ή είχαν εργασιακή σχέση το εαρινό εξάμηνο 2014-2015, θα τους ανατεθεί η εξέταση του μαθήματος με συμπληρωματική σύμβαση γραπτής εξέτασης, με απόφαση της Συνέλευσης του Τμήματος.  Σε κάθε άλλη περίπτωση, εισηγείται τα θέματα μέλος ΕΠ εφόσον είχε δηλώσει ως διδάσκων το μάθημα ή σε διαφορετική περίπτωση ορίζεται εισηγητής με απόφαση της Συνέλευσης του Τμήματος.

γ. Οι Γραμματείες των Τμημάτων να λάβουν τα αναγκαία μέτρα, ώστε στις καταστάσεις των εξεταζόμενων φοιτητών στα μαθήματα της πρόσθετης εξεταστικής του χειμερινού και του εαρινού εξαμήνου να συμπεριλαμβάνονται μόνο οι  φοιτητές που πληρούν τις ως άνω προϋποθέσεις (2.α).

Ο Αναπληρωτής Προέδρου

Ακαδημαϊκών Υποθέσεων & Προσωπικού

Γιώργος Ν. Μαγούλιος

Καθηγητής

ΤΕΙ Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ

http://logistics.teicm.gr

Κανελλοπούλου 2, Κατερίνη

Τηλ 2351020940

ΔΙΑΛΕΞΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ

Σας καλούμε να παρακολουθήσετε τη διάλεξη με θέμα

«Ηλεκτρονικές Δημόσιες Προμήθειες »

που θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο Α του ΤΕΙ

την Πέμπτη 12-ΜΑΙΌΥ 2016 στις 10.00

Εισηγητής: κ. Αθανάσιος Πετμεζάς , Γενικός Διευθυντής COSMOONE

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης

Πληροφορίες : Γραμματεία τμήματος τηλ. 2351020940

Δευτέρα, 09 Μαΐου 2016 10:52

ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11/5/2016 ΚΑΙ ΩΡΑ 1:30

 

ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Newsletter

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφτείτε στο newsletter μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνείστε μαζί μας για  οποιαδήποτε πληροφορία.

  • ΤΗΛ: +30 23510.20940
  • ΦΑΞ: +30 23510.47860