Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις (1024)

Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020 11:05

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΕΞΑΜΗΝΟΥ

ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΞΑΜΗΝΩΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 29  ΣΕΜΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020. ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΞ' ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΖΟΟΜ ΚΑΙ ΤΟΥ E-CLASS ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΕΞΗΣ: 

Α) ΓΙΑ ΤΟ Γ' ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30/9/2020 

Β) ΓΙΑ ΤΟ Ε' ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 1/10/2020 &

Γ) ΓΙΑ ΤΟ Ζ' ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2/10/2020

ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ. 

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020 ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ  ΚΑΤΑ ΟΜΑΔΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΝΕΩΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ. 

 

Η ΜΑΣΚΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ

 

ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020 08:40

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ 2020-2021

Όσοι πρωτοετείς φοιτητές/φοιτήτριες έχουν κάνει την Ηλεκτρονική τους Εγγραφή στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας  στη συνέχεια θα πρέπει να αποστείλουν στη Γραμματεία του Τμήματος Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας με courier ή συστημένη επιστολή με παράδοση στο Τμήμα (Κανελλοπούλου 2, 60100, Κατερίνη) τα εξής έγγραφα:α) εκτυπωμένη την ηλεκτρονική εγγραφή υπογεγραμμένη, β)  αντίγραφο ταυτότητας, γ) 2 απλές πρόσφατες φωτογραφίες για το μητρώο του Τμήματος  και δ) Αριθμό Μητρώο Αρρένων (αυτεπάγγελτη ανάζητηση). Δύο μέρες μετά την αποστολή των δικαιολογητικών θα πρέπει να πάρουν τηλέφωνο στη Γραμματεία για να τους δοθεί ο Αριθμός Μητρώου.
 
Η αποστολή των εγγράφων θα πρέπει να γίνει απο σήμερα Παρασκευή 25/9/2020 εως και την Παρασκευή 2/10/2020
 
Απο τη Γραμματεία 

 

 
 
 

 

Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 21:19

Εγγραφές Πρωτοετών

Για την εγγραφή πρωτοετών μπορείτε να βρείτε οδηγίες ΕΔΩ

Η ορκωμοσία του Τμήματος θα πραγματοποιηθεί με το πρόγραμμα zoom ( του οποίου έχουν αγοραστεί δικαιώματα για ταυτόχρονη συμμετοχή 500 ατόμων)

Για την είσοδό σας δεν απαιτείται ιδιαίτερος εξοπλισμός παρά ένας απλός υπολογιστής ( με κάμερα αν θέλετε να σας βλέπουν στην εικονική τάξη και μικρόφωνο για να μπορείτε να συνομιλείτε) και οπωσδήποτε σύνδεση στο διαδίκτυο. Η παρακολούθηση μπορεί να γίνει και από κινητό αλλά εκεί πρέπει να κατεβάσετε την σχετική εφαρμογή του προγράμματος zoom(  https://zoom.us/)

Στη συνέχεια υπάρχουν τα link με πληροφορίες για την χρήση της πλατφόρμας

Εγκατάσταση client - Έλεγχος λειτουργίας μικροφώνου - ακουστικών - κάμερας

 https://www.ihu.gr/wp-content/uploads/icustom/zoom-manual_setup_sound_video.pdf

Οδηγίες για απλή συμμετοχή ( φοιτητών)

 https://ihu.gr/wp-content/uploads/icustom/zoom-manual_plain_participation.pdf 

 

Το link (αίθουσα zoom) που θα χρειαστεί για να γίνει η σύνδεση, θα σταλεί σε όλους λίγο πρίν την ημέρα της ορκωμοσίας

 

Απο τη Γραμματεία

Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020 19:18

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

ΣΧΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣΤ ΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ

 ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ  ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 

Λόγω της υγειονομικής κρίσης και της προστασίας της δημόσιας υγείας, η Ορκωμοσία του Τμήματος Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας, των Προγραμμάτων Σπουδών, Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού ΤΕ και Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας ΠΕθα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου και ώρα 18:00μμ. ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ZOOMΟι Πτυχιούχοι προκειμένου να λάβουν το Link της εικονικής αίθουσας θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή (googleforms):

Προπτυχιακού του Τμήματος Εφοδιαστικής Αλυσίδας εδώ: 

Πρόγραμμα Σπουδών : Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού ΤΕ

 

  https://docs.google.com/forms/d/1ZDj7DwuyfY_HDWPsuc7a4v_wEfHUJke9huSR5tksGCM/edit

 

Πρόγραμμα Σπουδών :Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας ΠΕ

 https://docs.google.com/forms/d/1LjhaiZbidJuizeV7gBNXa8qihLZlTTcRNLkjxXmQGMY/edit   

και στη συνέχεια θα τους κοινοποιηθείτοLink.

Οδηγίες εγκατάστασης και συμμετοχής στο ZOOMείναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα τουΤμήματος.

Οιφοιτητέςπουεπιθυμούνναλάβουνμέροςστην εξ αποστάσεως τελετή ορκωμοσίας πρέπεινα δηλώσουν συμμετοχή έωςτις 28 Σεπτεμβρίου2020.

ΠΡΟΣΟΧΗ η δήλωση συμμετοχής δεν αντικαθιστά την αίτηση ορκωμοσίας που είναι απαραίτητη προϋπόθεση .

 

 

Μετάτηνορκωμοσία,οιπτυχιούχοιμπορούνναπαραλάβουντο πτυχίο τουςαπότηΓραμματείακαι ύστερα απόσχετικήεπικοινωνίαστοτηλέφωνο2351020940 ήστοemail:logistics@ihu.grΤοίδιοισχύει και γιατουςπτυχιούχους πουδεν θασυμμετάσχουν στην εξ αποστάσεωςορκωμοσία.

Κατερίνη 18.09.2020

Ο Πρόεδρος του ΤμήματοςΤριανταφύλλου Δημήτριος

Καθηγητής

Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020 08:45

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΟ E-CLASS.

 

ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2020 08:58

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ

Σχετικά με το μάθημα Στατιστικής, οι εξετάσεις του Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά για όλους τους φοιτητές (ΤΕ και Β’ Εξαμήνου) μέσω του Zoom στη διεύθυνση του Β' εξαμήνου:  https://zoom.us/j/415894594 και με την πλατφόρμα eClass.

Η θεωρία και το εργαστήριο Στατιστικής και Ανάλυσης Δεδομένων Ι (νέο πρόγραμμα – Β’ Εξάμηνο) και Στατιστικής και Ποσοτικής Ανάλυσης Δεδομένων (παλαιό πρόγραμμα σπουδών - ΤΕ) θα εξετασθούν την Πέμπτη 10-9-2020 σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει αναρτηθεί.

Θα πρέπει όλοι οι συμμετέχοντες να είναι εγγεγραμμένοι εκ των προτέρων στο εκάστοτε eClass όπου θα πρέπει να εγγραφείτε με το ονοματεπώνυμο σας στα ελληνικά και τον αριθμό μητρώου σας.

Για το εργαστήριο:

 https://eclass.gunet.gr/courses/LAWGU298/ 

όπου είναι αναρτημένη και η ύλη του εργαστηρίου στα έγγραφα (Στατιστική Εργαστήριο Σημειώσεις Εαρινό 2020.pdf).

Για τη Θεωρία:

 https://eclass.gunet.gr/courses/LAWGU322/

όπου είναι αναρτημένη και η ύλη της θεωρίας στα έγγραφα.

Για τους κωδικούς να αποστείλετε email στους διδάσκοντες.

Για το Εργαστήριο Χατζηαντωνίου Σουμέλα: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για τη Θεωρία Ζαχαρής Γεώργιος: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για τη συμμετοχή σας στις επαναληπτικές εξετάσεις, στο πλαίσιο της Εξεταστικής Περιόδου Σεπτεμβρίου 2020, απαιτείται η υποβολή της σχετικής Δήλωσης Συμμετοχής στις διαδικτυακές εξετάσεις και αποδοχής των συνοδευτικών όρων συμμετοχής

Στην ιστοσελίδα του Τμήματος μπορείτε να βρείτε τη δήλωση και τις απαραίτητες πληροφορίες:

 http://logistics.teicm.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=1108:dilosi-symmetoxis-stis-diadiktyakes-eksetaseis&Itemid=604

Οι διδάσκοντες

Χατζηαντωνίου Σουμέλα - Ζαχαρής Γεώργιος

Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2020 10:33

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ 2020-2021

Το Τμήμα Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας της Σχολής Οικονομίας και Διοίκησης του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος ( ΔΙ.ΠΑ.Ε) καλοσωρίζει τους 180 νεοεισερχόμενους φοιτητές , εύχεται καλές σπουδές και καλή αξιοποίηση των χρόνων φοίτησης για απόκτηση καλής παιδείας, γνώσεων , δεξιοτήτων και προσόντων, με σκοπό την προσωπική ανάπτυξη και μελλοντική επαγγελματική σταδιοδρομία και ανέλιξη.

Σχετικά με τις εγγραφές οι φοιτητές/τριες θα πρέπει να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις του Υπουργείου στα ΜΜΕ και του Τμήματος στην επίσημη ιστοσελίδα του Τμήματος ( logistics.ihu.gr).

Τα μαθήματα και εργαστήρια θα διεξαχθούν κατά το χειμερινό εξάμηνο 2020-2021 σύμφωνα με τις εκάστοτε ανακοινώσεις του Υπουργείου για την λειτουργία των Πανεπιστημίων.

Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2020 09:51

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ GIS

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΛΛΑΓΗ

ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ + ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020 ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ "ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ GIS" ΘΕΩΡΙΑ απο ΤΕΤΑΡΤΗ 16/9/2020 ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 22/9/2020 ΚΑΙ ΩΡΑ 15.00

Ο ΔΙΔΑΣΚΩΝ

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ  ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 

Δηλώνω ότι θα συμμετάσχω στις διαδικτυακές εξετάσεις των μαθημάτων της Εξεταστικής Περιόδου Σεπτεμβρίου 2020 και αποδέχομαι τους όρους συμμετοχής σύμφωνα με το με αριθμ. πρωτ. ΔΦ 20.1/7880/3-6-2020 έγγραφο με θέμα «Τρόπος και μέσα διενέργειας εξετάσεων σύμφωνα με την αριθμ. 59181/ζ1/19-5-2020 απόφαση (ΦΕΚ 1935/20-5-2020/τ.Β΄)» όπως αναρτήθηκε στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ και τα σχετικά ΦΕΚ 1935 & 1971 τεύχος Δεύτερο. *

 

Παλιό Πρόγραμμα

 https://docs.google.com/forms/d/1sKIpfek3FSD7h5rt4YMKzg8ykg7qpkv_5z6TAXRPYGI/edit

 

 

Νέο Πρόγραμμα

https://docs.google.com/forms/d/1zTPVOH1ypwDixfXiIwMPvP5-JcsDPKfzua_-TcYip9A/edit 

 

Απο τη Γραμματεία

Τρίτη, 18 Αυγούστου 2020 09:41

ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

 

ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ - ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ - Β' ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΕ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ. 

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ  ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ (ΖΟΟΜ) 

 

ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Newsletter

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφτείτε στο newsletter μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνείστε μαζί μας για  οποιαδήποτε πληροφορία.

  • ΤΗΛ: +30 23510.20940
  • ΦΑΞ: +30 23510.47860