Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις (1029)

Η εξέταση για χειμερινό εξάμηνο ακ .έτους 2021-2022 στο μάθημα «Διοίκηση Προμηθειών (ΤΕ) Ε΄εξαμήνου» (μόνο για τους φοιτητές ΤΕ) θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11/02/2022, 13:00 -14:00 μ.μ. Η ύλη του μαθηματος βρίσκεται στο eclass: https://eclass.gunet.gr/courses/LAWGU158/

Για τον κωδικό του μαθήματος επικοινωνήστε στo παρακάτω email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Ναούμ Τσολάκης

Τετάρτη, 02 Φεβρουαρίου 2022 10:58

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ GIS

Όσοι πρόκειται να δώσουν εξετάσεις Εργαστηρίου GIS, παρακαλώ να το δηλώσετε μέχρι την Κυριακή 6/2/2022 με μήνυμά σας στο eclass, δηλώνοντας το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ, τον ΑΜ (Αριθμό Μητρώου) σας, και το ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ (κ. Τζιαχρή ή κ. Τοπάλογλου) που είχατε στο εργαστήριο.

Η εξέταση θα αντικατασταθεί με παράδοση εργασίας με καταληκτική ημερομηνία και ώρα, την ημέρα των εξετάσεων θεωρίας GIS, δηλ. στις 16/2/2022, ώρα 13:00μμ

Ο Διδάσκων
Αβραάμ Μαυρίδης
Τρίτη, 01 Φεβρουαρίου 2022 08:57

Έναρξη λειτουργίας του Portal φοιτητών

Σας ενημερώσουμε ότι το UniTron Portal (αντικατάσταση του e-gram) ενεργοποιήθηκε και είναι διαθέσιμο πλέον για όλους τους φοιτητές.

Η διεύθυνση είναι: https://uniportal.ihu.gr 

Οι κωδικοί εισόδου παραμένουν οι ίδιοι (e-gram)

Από τη Γραμματεία 

Όσοι φοιτητές νοσούν κατά τη διάρκεια της εξεταστικής περιόδου θα πρέπει να στείλουν το πιστοποιητικό τους στη βιβλιοθήκη Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Στη συνέχεια και μετά το πέρας της κανονικής εξεταστικής θα βγει πρόγραμμα συμπληρωματικών εξετάσεων στο οποίο θα μπορούν να δώσουν τις εξετάσεις.  
 
Από τη Γραμματεία 

Για την πρόσβασή σας στον Εύδοξο και στην Ακαδ. Ταυτότητα μέσω της σελίδας ΑΑΙ του ΕΔΥΤΕ θα πρέπει πλέον να επιλέγετε στη λίστα με το ίδρυμά σας το «Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος-Καβάλα/Σέρρες»

 

Από τη  Γραμματεία

Η εξέταση για χειμερινό εξάμηνο ακ .έτους 2021-2022 στο μάθημα «Στατιστική και Ποσοτική Ανάλυση Δεδομένων (Θεωρία & Εργαστήριο) Γ΄εξαμήνου» (μόνο για τους φοιτητές ΤΕ) θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7/02/22, 11:00 -13:00 μ.μ. Η ύλη του μαθηματος βρίσκεται στο eclass https://eclass.gunet.gr/courses/LAWGU298/
 
Για τον κωδικό των μαθημάτων επικοινωνήστε στα παρακάτω email:
Για το Εργαστήριο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Χατζηαντωνίου Σουμέλα
Για τη Θεωρία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Ναούμ Τσολάκης
 

ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ "ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ" ΤΕ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΤΗ (1ο ΕΩΣ 6ο ΕΞΑΜΗΝΟ - ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Ζ' ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΔΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2021-2022) ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΒΓΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.

ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ: Α) ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΝΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Β) ΣΤΟΙΧΕΙΑ E-CLASS ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 

ΤΥΧΟΝ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ  ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΑ EMAIL ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Pk3UIUcb8gHuqgihLJgWPudNxXOcIGStYkPMrHV8MW4/edit?usp=sharing

Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 11:14

ΕΙΣΟΔΟΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΟ E-GRAM

Οι φοιτητές λόγω μετάβασης της Ηλεκτρονικής Γραμματείας, έχουν την δυνατότητα να μπούν στον προσωπικό τους λογαριασμό του e-gram και να δούν την δήλωση τους στο link https://egram.cm.ihu.gr. Προσοχή η είσοδος είναι μόνο για ανάγνωση και όχι για επεξεργασία

 

Από τη Γραμματεία

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ (ΠΕ) Η εξέταση για το μάθημα ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ (ΠΕ) θεωρία & εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί ως:
• Εργαστήριο την Πέμπτη 27/1/2022 στις 11:00
• Θεωρία την Δευτέρα 31/1/2022 στις 11:00
Η ύλη του μαθήματος είναι στο eclass του μαθήματος και μελετάτε μαζί με το βιβλίο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ (ΤΕ) Η εξέταση για το μάθημα ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ (ΤΕ) θεωρία & εργαστήριο θα πραγματοποιηθούν μαζί την Τρίτη 1/2/2022 στις 13:00. Η ύλη του μαθήματος είναι στο eclass του μαθήματος και μελετάτε μαζί με το βιβλίο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Ι (ΤΕ) Η εξέταση για το μάθημα ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Ι (ΤΕ) θεωρία & εργαστήριο θα πραγματοποιηθούν μαζί την Τρίτη 1/2/2022 στις 9:00. Η ύλη του μαθήματος είναι στο eclass του μαθήματος και μελετάτε μαζί με το βιβλίο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ (ΤΕ) Η εξέταση για το μάθημα ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ (ΤΕ) θεωρία & εργαστήριο θα πραγματοποιηθούν μαζί την Δευτέρα 31/1/2022 στις 13:00. Η ύλη του μαθήματος είναι στο eclass του μαθήματος και μελετάτε μαζί με το βιβλίο & τις σημειώσεις.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ (ΠΕ) Η εξέταση για το μάθημα ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ (ΠΕ) θεωρία & εργαστήριο ολοκληρώνεται με την κατάθεση των γραπτών εργασιών & διαφανειών από τις ομάδες, καταληκτική ημερομηνία μέσω eclass την Παρασκευή 28/1/2022.

 

Ο Διδάσκων

Ενημερώνουμε τους φοιτητές όλων των Προγραμμάτων Σπουδών του πρώην ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας που ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση μέσω του Προγράμματος «Πρακτική Άσκηση Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας» MIS 5030830 (ΕΣΠΑ) του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ), ότι η Γραμματεία του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης θα δέχεται αιτήσεις για την συμμετοχή στο επιδοτούμενο Πρόγραμμα έως και την Παρασκευή 4/3/2021.

 

Περισσότερες πληροφορίες στον ιστότοπο του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης ΕΣΠΑ

Newsletter

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφτείτε στο newsletter μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνείστε μαζί μας για  οποιαδήποτε πληροφορία.

  • ΤΗΛ: +30 23510.20940
  • ΦΑΞ: +30 23510.47860