Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις (668)

Έχει αναρτηθεί το πρόγραμμα των εξετάσεων για το Εαρινό εξάμηνο 2019-2020 και μπορείτε να το βρείτε ...ΕΔΩ

Μετά τις ανακοινώσεις της Διοικούσας επιτροπής του ΔΙΠΑΕ και της Κοσμητείας της Σχολής Οικονομίας και Διοίκησης ανακοινώνεται ότι

οι εξετάσεις των θεωρητικών  και εργαστηριακών μαθημάτων ( πλην του  εργαστηρίου  ΟΔΑ)  θα γίνουν  όλα από απόσταση μέσω του εργαλείου τηλεδιάσκεψης ΖΟΟΜ  και του eclass, είτε προφορικάείτε με παράδοση εργασιών ,είτε γραπτά , είτε με συνδυασμό τους.

Απαραίτητη προϋπόθεση  η χρήση κάμερας και μικροφώνου από  τουςεξεταζόμενους και φυσικά η σύνδεση στο διαδίκτυο.

Οι φοιτητές θα κληθούν να δηλώσουν τη συμμετοχή και επομένως την αποδοχή της διαδικασίας εξέτασης από απόσταση σύμφωνα με τους όρους που περιγράφονται στο  συνημμένο έγγραφο του 

κοσμήτορα  της σχολής μας κ ΕΧρήστου.  

 

Λεπτομέρειες για τον τρόπο εξέτασης  κάθε μαθήματος  και δήλωση συμμετοχής θα δοθεί από τον  υπεύθυνο  καθηγητή μέσω του eclass  του κάθε μαθήματος το οποίο καλούνται να παρακολουθούν 

τακτικά οι φοιτητές

 

Οι εξετάσεις εργαστηριακών μαθημάτων θα αρχίσουν από τη Δευτέρα 8-6-2020 , ενώ των θεωρητικών μαθημάτων από τη Δευτέρα 15-6-2020 σύμφωνα με πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί

Τρίτη, 09 Ιουνίου 2020 10:49

ΑΡΧΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ

Αρχές Λογιστικής-Β΄ Εξάμηνο

Παρακαλούνται όλοι οι φοιτητές που θέλουν να εξεταστούν στο μάθημα να εγγραφούν στο eclass και να συμπληρώσουν την σχετική δήλωση. Για το κωδικό του μαθήματος μπορούν να επικοινωνήσουν με τον διδάσκοντα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. " href="mailto: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. "> Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Με εκτίμηση

Ο Διδάσκων


Οι εξετάσεις στο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ θα γίνουν την Παρασκευή 12/06 και ώρα 13.00 με χρήση των πλατφορμών ZOOM και eClass

Θα χρειαστεί οι φοιτητές να εγγραφούν εκ νέου στο eclass στο μάθημα ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ (LAWGU157). Ο κωδικός του μαθήματος παραμένει ο ίδιος. Σε περίπτωση που κάποιος φοιτητής δεν θυμάται τον κωδικό, να απευθυνθεί στον διδάσκοντα, στέλνοντας email:   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αύριο, Τρίτη 09/06 και ώρα 18.00 έχει προγραμματισθεί συνάντηση στο ZOOM (αίθουσα 4ου εξαμήνου), όπου θα συζητηθούν διαδικαστικά θέματα των εξετάσεων. Η παρουσία όλων των φοιτητών κρίνεται απαραίτητη.

Ο διδάσκων

Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020 11:10

ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ

Σας ενημερώνουμε οτι η λέσχη λειτουργεί απο σήμερα Δευτέρα 25/05/2020 και θα εξυπηρετεί μονο σε πακέτο.

 

Από τη Γραμματεία

Παρασκευή, 22 Μαΐου 2020 11:01

Τμήματα εργαστηρίου WMS

 

Έχουν αναρτηθεί, στo eclass, τα τμήματα του εργαστηριού όπως θα ισχύουν από την Τρίτη 26/5/2020.

Επανέναρξη εκπαιδευτικής διαδικασίας για την ολοκλήρωση των εργαστηριακών μαθημάτων. Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας από Δευτέρα 25-5-2020 θα πραγματοποιηθούν τα εργαστηριακά μαθήματα με φυσική παρουσία για την ολοκλήρωση του εαρινού εξαμήνου. Καλούνται οι φοιτητές να ενημερωθούν για το πρόγραμμα και τις ώρες προσέλευσης από τους υπεύθυνους καθηγητές μέσω του eclass και της ιστοσελίδας του Τμήματος. Πέραν των μέτρων υγιεινής που έχουν ληφθεί και θα ισχύουν στους χώρους διεξαγωγής των εργαστηρίων, κατά την προσέλευση οι φοιτητές/τριες καλούνται να έχουν μαζί τους ατομικά μέσα προστασίας ( απολυμαντικό, μάσκα ) και να ακολουθήσουν τις οδηγίες που θα τους δοθούν κατά την προσέλευση στις εγκαταστάσεις του Τμήματος. ( Γενικές πληροφορίες σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ https://eody.gov.gr/wp-content/uploads/2020/05/covid19-ekpaideutikes-monades.pdf )
Τετάρτη, 13 Μαΐου 2020 09:09

Εγκύκλιος ΟΑΕΔ

 

Προς ενημέρωση των φοιτητών και των επιχειρήσεων  σας παραθέτουμε την εγκύκλιο του ΟΑΕΔ

-14-04-2020 Εγκύκλιος παράτασης προγραμμάτων ΝΘΕ & ΝΕΕ-

Οι αιτήσεις των εργοδοτών για την καταβολή επιχορήγησης για τους πρακτικά ασκούμενους ΑΤΕΙ - ΑΣΠΑΙΤΕ που ασκήθηκαν (στις επιχειρήσεις τους), θα υποβάλλονται μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά και θα αποστέλλονται με email με ηλεκτρονική σάρωση προς το ΚΠΑ2 όπου ανήκει η επιχείρηση. Όσον αφορά στις προθεσμίες υποβολής ισχύουν τα αναφερόμενα στην με αριθμ.22096/20-3-2020 εγκύκλιο του ΟΑΕΔ  περί παράτασης κάθε είδους προθεσμιών.

 

 

 

 

Η επόμενη διάλεξη του μαθήματος "Επιχειρησιακή Έρευνα στην Εφοδιαστική" (Εργαστήριο), η οποία είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 06 Μαΐου 2020, θα πραγματοποιηθεί στις 16:00 - 18:00.

Ο Διδάσκων

 

 

Παρασκευή, 01 Μαΐου 2020 08:15

Παρουσίαση πτυχιακών εργασιών

 
Καλούνται όσοι φοιτητές  πρόκειται να καταθέσουν προς παρουσίαση την πτυχιακή τους εργασία ( μετά από έγκριση του καθηγητή)
να την στείλουν ηλεκτρονικά στην Γραμματεία (   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ) μέχρι  5-5-2020 
Η παρουσίαση θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί στη συνέχεια 
 
 

Newsletter

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφτείτε στο newsletter μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνείστε μαζί μας για  οποιαδήποτε πληροφορία.

  • ΤΗΛ: +30 23510.20940
  • ΦΑΞ: +30 23510.47860