Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις (668)

Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020 19:18

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

ΣΧΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣΤ ΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ

 ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ  ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 

Λόγω της υγειονομικής κρίσης και της προστασίας της δημόσιας υγείας, η Ορκωμοσία του Τμήματος Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας, των Προγραμμάτων Σπουδών, Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού ΤΕ και Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας ΠΕθα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου και ώρα 18:00μμ. ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ZOOMΟι Πτυχιούχοι προκειμένου να λάβουν το Link της εικονικής αίθουσας θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή (googleforms):

Προπτυχιακού του Τμήματος Εφοδιαστικής Αλυσίδας εδώ: 

Πρόγραμμα Σπουδών : Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού ΤΕ

 

  https://docs.google.com/forms/d/1ZDj7DwuyfY_HDWPsuc7a4v_wEfHUJke9huSR5tksGCM/edit

 

Πρόγραμμα Σπουδών :Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας ΠΕ

 https://docs.google.com/forms/d/1LjhaiZbidJuizeV7gBNXa8qihLZlTTcRNLkjxXmQGMY/edit   

και στη συνέχεια θα τους κοινοποιηθείτοLink.

Οδηγίες εγκατάστασης και συμμετοχής στο ZOOMείναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα τουΤμήματος.

Οιφοιτητέςπουεπιθυμούνναλάβουνμέροςστην εξ αποστάσεως τελετή ορκωμοσίας πρέπεινα δηλώσουν συμμετοχή έωςτις 28 Σεπτεμβρίου2020.

ΠΡΟΣΟΧΗ η δήλωση συμμετοχής δεν αντικαθιστά την αίτηση ορκωμοσίας που είναι απαραίτητη προϋπόθεση .

 

 

Μετάτηνορκωμοσία,οιπτυχιούχοιμπορούνναπαραλάβουντο πτυχίο τουςαπότηΓραμματείακαι ύστερα απόσχετικήεπικοινωνίαστοτηλέφωνο2351020940 ήστοemail:logistics@ihu.grΤοίδιοισχύει και γιατουςπτυχιούχους πουδεν θασυμμετάσχουν στην εξ αποστάσεωςορκωμοσία.

Κατερίνη 18.09.2020

Ο Πρόεδρος του ΤμήματοςΤριανταφύλλου Δημήτριος

Καθηγητής

Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020 08:45

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΟ E-CLASS.

 

ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2020 08:58

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ

Σχετικά με το μάθημα Στατιστικής, οι εξετάσεις του Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά για όλους τους φοιτητές (ΤΕ και Β’ Εξαμήνου) μέσω του Zoom στη διεύθυνση του Β' εξαμήνου:  https://zoom.us/j/415894594 και με την πλατφόρμα eClass.

Η θεωρία και το εργαστήριο Στατιστικής και Ανάλυσης Δεδομένων Ι (νέο πρόγραμμα – Β’ Εξάμηνο) και Στατιστικής και Ποσοτικής Ανάλυσης Δεδομένων (παλαιό πρόγραμμα σπουδών - ΤΕ) θα εξετασθούν την Πέμπτη 10-9-2020 σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει αναρτηθεί.

Θα πρέπει όλοι οι συμμετέχοντες να είναι εγγεγραμμένοι εκ των προτέρων στο εκάστοτε eClass όπου θα πρέπει να εγγραφείτε με το ονοματεπώνυμο σας στα ελληνικά και τον αριθμό μητρώου σας.

Για το εργαστήριο:

 https://eclass.gunet.gr/courses/LAWGU298/ 

όπου είναι αναρτημένη και η ύλη του εργαστηρίου στα έγγραφα (Στατιστική Εργαστήριο Σημειώσεις Εαρινό 2020.pdf).

Για τη Θεωρία:

 https://eclass.gunet.gr/courses/LAWGU322/

όπου είναι αναρτημένη και η ύλη της θεωρίας στα έγγραφα.

Για τους κωδικούς να αποστείλετε email στους διδάσκοντες.

Για το Εργαστήριο Χατζηαντωνίου Σουμέλα: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για τη Θεωρία Ζαχαρής Γεώργιος: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για τη συμμετοχή σας στις επαναληπτικές εξετάσεις, στο πλαίσιο της Εξεταστικής Περιόδου Σεπτεμβρίου 2020, απαιτείται η υποβολή της σχετικής Δήλωσης Συμμετοχής στις διαδικτυακές εξετάσεις και αποδοχής των συνοδευτικών όρων συμμετοχής

Στην ιστοσελίδα του Τμήματος μπορείτε να βρείτε τη δήλωση και τις απαραίτητες πληροφορίες:

 http://logistics.teicm.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=1108:dilosi-symmetoxis-stis-diadiktyakes-eksetaseis&Itemid=604

Οι διδάσκοντες

Χατζηαντωνίου Σουμέλα - Ζαχαρής Γεώργιος

Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2020 10:33

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ 2020-2021

Το Τμήμα Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας της Σχολής Οικονομίας και Διοίκησης του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος ( ΔΙ.ΠΑ.Ε) καλοσωρίζει τους 180 νεοεισερχόμενους φοιτητές , εύχεται καλές σπουδές και καλή αξιοποίηση των χρόνων φοίτησης για απόκτηση καλής παιδείας, γνώσεων , δεξιοτήτων και προσόντων, με σκοπό την προσωπική ανάπτυξη και μελλοντική επαγγελματική σταδιοδρομία και ανέλιξη.

Σχετικά με τις εγγραφές οι φοιτητές/τριες θα πρέπει να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις του Υπουργείου στα ΜΜΕ και του Τμήματος στην επίσημη ιστοσελίδα του Τμήματος ( logistics.ihu.gr).

Τα μαθήματα και εργαστήρια θα διεξαχθούν κατά το χειμερινό εξάμηνο 2020-2021 σύμφωνα με τις εκάστοτε ανακοινώσεις του Υπουργείου για την λειτουργία των Πανεπιστημίων.

Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2020 09:51

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ GIS

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΛΛΑΓΗ

ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ + ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020 ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ "ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ GIS" ΘΕΩΡΙΑ απο ΤΕΤΑΡΤΗ 16/9/2020 ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 22/9/2020 ΚΑΙ ΩΡΑ 15.00

Ο ΔΙΔΑΣΚΩΝ

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ  ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 

Δηλώνω ότι θα συμμετάσχω στις διαδικτυακές εξετάσεις των μαθημάτων της Εξεταστικής Περιόδου Σεπτεμβρίου 2020 και αποδέχομαι τους όρους συμμετοχής σύμφωνα με το με αριθμ. πρωτ. ΔΦ 20.1/7880/3-6-2020 έγγραφο με θέμα «Τρόπος και μέσα διενέργειας εξετάσεων σύμφωνα με την αριθμ. 59181/ζ1/19-5-2020 απόφαση (ΦΕΚ 1935/20-5-2020/τ.Β΄)» όπως αναρτήθηκε στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ και τα σχετικά ΦΕΚ 1935 & 1971 τεύχος Δεύτερο. *

 

Παλιό Πρόγραμμα

 https://docs.google.com/forms/d/1sKIpfek3FSD7h5rt4YMKzg8ykg7qpkv_5z6TAXRPYGI/edit

 

 

Νέο Πρόγραμμα

https://docs.google.com/forms/d/1zTPVOH1ypwDixfXiIwMPvP5-JcsDPKfzua_-TcYip9A/edit 

 

Απο τη Γραμματεία

Τρίτη, 18 Αυγούστου 2020 09:41

ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

 

ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ - ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ - Β' ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΕ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ. 

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ  ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ (ΖΟΟΜ) 

 

ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Ανακοινώνεται το πρόγραμμα εξετάσεων Σεπτεμβρίου  ( β έκδοση με αλλαγές) που θα γίνουν διαδικτυακά όπως και τον Ιούνιο.(μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ)
Σχετικά με τις εξετάσεις εργαστηρίων, όσα πρόκειται να γίνουν με φυσική παρουσία  ( ΟΔΑ , Πληροφορική α εξαμήνου και Γ εξαμήνου, GIS ,   ERP 1  KAI ERP2   )  αυτά θα γίνουν από 21- 25 Σεπτεμβρίου με πρόγραμμα  που θα ανακοινωθεί. 
Για όσα εργαστήρια δεν αναφέρονται ειδικά στο πρόγραμμα εξετάσεων, οι εξετάσεις θα γίνουν μαζί με τη θεωρία.
Οι φοιτητές να εγγραφούν στα μαθήματα που θέλουν να εξεταστούν  μέσω του  eclass για να μπορούν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις και να ενημερωθούν από τους καθηγητές για τον τρόπο εξέτασης .

 

 

Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2020 17:24

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ
ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ, ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ
«Απόκτηση Ακαδημαϊκής Διδακτικής Εμπειρίας σε Νέους Επιστήμονες Κατόχους
Διδακτορικού 2020 – 2021 στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος»..... περισσότερα

 

Η επόμενη παράδοση Διπλωματικών Εργασιών για τους Προπτυχιακούς Φοιτητές είναι απο 17-8-2020 έως και 21-8-2020. 

 

Απο τη Γραμματεία

 

 perivalon

Χρηματοδοτικό πρόγραμμα:

 «ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ 2020»

 Το Τμήμα Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας του Διεθνούς Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης υλοποεί το έργο με τίτλο «Πλατφόρμα συλλογικής ενδυνάμωσης πολιτών για τη συμμετοχική διαχείριση οικιακών αποβλήτων βιομάζας και τηγανελαίων» με χρηματοδότηση: ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ στο πλαίσιο του Χρηματοδοτικού Προγράμματος: «ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ 2020». Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου είναι 110.000,00 €

 Η υλοποίηση του ερευνητικού έργου ξεκίνησε τον Ιούνιο 2020 και θα ολοκληρωθεί σε 18 μήνες. Στο πλαίσιο του έργου θα αναπτυχθεί πλατφόρμα συλλογικής ενδυνάμωσης πολιτών για τη συμμετοχική ανακύκλωση οικιακών αποβλήτων. Η πλατφόρμα θα στηριχθεί στην αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών με στόχο την ενεργή συμμετοχή των πολιτών σε σχήματα ανακύκλωσης, καθώς και η ανάπτυξη δράσεων συνέργειας μεταξύ φορέων συλλογής και μεταφοράς των αποβλήτων με τους πολίτες θα συμβάλει στη βέλτιστη περιβαλλοντική διαχείριση των παραγόμενων οικιακών αποβλήτων βιομάζας και τηγανελαίων.

 

Όσοι φοιτητές επιθυμούν να εξεταστούν στο μάθημα «Στατιστική και Ανάλυση Δεδομένων (ΘΕΩΡΙΑ)» θα πρέπει υποχρεωτικά να έχουν εγγραφεί στο eclassτου μαθήματος (LAWGU322) (εάν δεν το έχουν κάνει ήδη).

Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να αποστείλουν emailστον διδάσκοντα ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) ώστε να λάβουν τον κωδικό εισόδου στο μάθημα. Στο μήνυμα θα πρέπει να αναγράφουν τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, Α.Μ., εξάμηνο φοίτησης).

Το μήνυμα πρέπει να αποσταλεί το αργότερο έως την Τρίτη 16/06/2020 και ώρα 15:00.

Σε διαφορετική περίπτωση, που κάποιος/κάποια δεν έχει εγγραφεί στο eclassτου μαθήματος, δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις και θα παραπεμφθεί στην εξέταση του Σεπτεμβρίου.

 

 

Ο διδάσκων

Γεώργιος Ζαχαρής

Newsletter

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφτείτε στο newsletter μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνείστε μαζί μας για  οποιαδήποτε πληροφορία.

  • ΤΗΛ: +30 23510.20940
  • ΦΑΞ: +30 23510.47860